Bistro Mama's Vollen Pot

702ace8d0459ddf2bbae9170f7c33d502b36758d

Gewoon gezellig tafelen

VAN RECTORSWONING TOT RESTAURANT .

Bistro Mama's Vollen Pot is een ouderwets gezellige bistro. Een bistro zoals je ze niet veel meer ziet tegenwoordig. Lekker eten kan men op vele plekken, maar voor onze gasten vinden wij het minstens zo belangrijk om zich in een ongedwongen sfeer zich "uit en toch thuis" te voelen. Bij ons kunt u een avondje "gewoon gezellig tafelen". Gemoedelijk, eenvoud, oud en vertrouwd, vrij informeel, correcte benadering en goede knowhow zonder poeha zijn sleutelwoorden binnen ons bedrijf.
Wij zijn een erkend leerbedrijf. Jaarlijks leiden wij binnen ons bedrijf leerlingen op. Remco Andringa (chef/eigenaar) is leermeester in de keuken. De bediening staat onder leiding van Marcel den Besten. Het is altijd leuk om een nieuw, fris en jong gezicht in het bedrijf te hebben die een kijkje mag nemen achter de coulissen en in de keuken of bediening om kennis te laten maken met het Horeca-vak.

Het 600-jarig oude "groot leijenhuis" heeft een aantal gedeeltes. Te weten de entree, de voorkamer, bar en mama's tafel, vervolgens loopt u langs de open keuken naar de achterkamer en tuinkamer. Via de achterdeur kunt u naar het tuinterras aan de oude stadsmuur. Via de zijdeur komt u in onze eigen steeg naar het tuinterras. Hier is ook onze rokershoek. Onze toiletten bevinden zich tot nu toe op de eerste verdieping. we hopen ze naar beneden te mogen verplaatsen. Als weer en wind het toelaten is het tuinterras geopend zomers. Het tuinterras is aan de achterzijde van ons pand. Heerlijk om vanaf de stadsmuur over het Veluwemeer te turen om te genieten van de Harderwijker zonsondergang. Je waant je bijna in het buitenland.

*WOENDSDAG BIEFSTUKDAG €15.00
(Hollandse biefstuk van +/- 225gr met sla, friet, groente en mayo)

Met gastvriendelijke groet,
Bistro Mama's Vollen Pot Harderwijk

iets te vieren ?